På nya styrelseposter

Styrelsekraftare tar plats i styrelser. Vi finns i börsbolag, privata företag, startups och föreningar över hela Sverige samt internationellt.

2022-02-03

3 februari blev Viktoria Höglund invald som styrelseledamot i Synologen AB. Synologen är en rikstäckande medlemsorganisation för Sveriges fristående optiker. Viktoria har tidigare arbetat som bl.a. managementkonsult och VD för en hotellkedja. Hon har över 15 års erfarenhet av styrelsearbete och är i dag, utöver arbetet på Synologen, styrelseordförande för en handfull tillväxtföretag. Vid sidan av styrelsearbetet skriver hon skönlitterära böcker, hittills främst deckare.2021-11-18

Den första november valdes Anna Nedeby Bar-Am in som styrelseordförande i Rekon, människan i centrum AB . Företaget erbjuder konsulentstödda jourhem, familjehem, förstärkta familjehem och behandlingsfamiljer, samt öppenvård med familjebehandling och enstaka utredningsinsatser.  Anna Nedeby Bar-Am har över 30 års erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter i såväl stora som små organisationer i privat, offentlig och ideell regi på lokal, nationell och internationell nivå.


2021-09-21
Yvonne Pernodd omvaldes i augusti som ordförande för Almega Tjänsteföretagen. På bilden syns Yvonne tillsammans med vice ordförande Dan Brännström och förbundsdirektör Stefan Koskinen.


2021-09-15

Ann-Charlotte Beckman har valts in som ny styrelseledamot i Ekebygruppen som är en koncern inom vård och omsorg.
Ann-Charlotte Beckman har även valts in som ny styrelseledamot i Svanberg & Co invest som är ett familjeägt snabbt växande investmentbolag med fokus på nischade bolag i onoterad samt noterad miljö.
Ann-Charlotte har över 30 års erfarenhet av life science som entreprenör, VD och styrelseledamot.


2021-09-01

Carina Axelssson har valts in som som suppleant/substitute member och medlem i valberedningen i Sweden China Trade Council, affärsnätverket och handelskammaren med inriktning mot Kina. Carina har arbetat med kinesiska företag sedan 2007 och är sedan 2016 Public Affairs & Communications Director på Huawei Sweden. Carina Axelsson har över 35 års erfarenhet från telekomsektor i techjättar som Ericsson, Huawei, Telia och Telenor, samt erfarenhet som styrelseledamot i bl a börsbolaget Corem Property Group i fastighetssektorn och Företagsekonomiska Institutet, ideell förening som erbjuder utbildning till näringslivet.


VarUnik VarUnik erbjuder innovativa och miljövänliga textilier och lösningar till hotell, restauranger och tvätterier med syfte att hjälpa dem att välja klimatsmarta lösningar för att sänka energi- och vattenförbrukning samt införa nya tankar vad gäller att förlänga produkters livstid. Efter 20 år som VD och ägare av Hotell Kristina i Sigtuna, har Pernilla  beslutat sig för att göra något nytt. Genom sitt nya bolag Olsens Koncept AB utvecklas bland annat koncept och idéer inom hotell- restaurang och resebranschen. Pernilla stöttar gärna unga entreprenörer och satsar nu vidare med arbete i styrelser. Med en lång erfarenhet av hållbarhet är det extra roligt att få vara med i VarUniks advisory board.


2020-12-01

I november 2020 valdes Charlotte Darth in i styrelsen för MilDef Group AB. MilDef förser en global marknad med hållbara IT-produkter och system till kunder inom försvarssektorn. Mildef startade 1997 och har mer än två decenniers erfarenhet av att utveckla, tillverka och leverera skräddarsydda produkter för användning i extrema miljöer. Huvudkontor och tillverkning ligger i Helsingborg och man har även kontor i Norge, Storbritannien och USA. Till vardags arbetar Charlotte som VD för Binero Group AB, noterat på NASDAQ First North Growth Market.Hon är även styrelseledamot i Intervalor AB. Charlotte har mångårig erfarenhet av försäljning, marknadsföring och ledarskap på hög nivå i små och stora internationella företag främst inom IT-branschen.